Bine ai venit,
Romana (RO) / RON
Limba:
Moneda:
Ok
Categorii
Publica anunt Servicii Magazine Asociatii de vanatoare Poligoane de tir Cursuri arme

De ce mulți vânători au ales Blaser R8? particularități și descriere


De ce mulți vânători au ales Blaser R8? particularități și descriere - Narmao.ro

De ce mulți vânători au ales Blaser R8? particularități și descriere
Blaser R8 este o carabină straight pull action, ce poartă eticheta „made in Germany” și foarte cunoscută pentru sistemul său de blocare dispus radial în zona camerei cartușului, modularitatea și sistemul de montare al lunetei. Pușca are, de asemenea, un pat cu prelucrări bine conturate în zona pistoletului și cu o formă ideală, care oferă o bună aderență în mâna trăgatorului. Noul model R8 al carabinei Blaser se caracterizează prin particularități speciale de design, făcând-o foarte diferită de alte puști bolt action. S-ar putea spune că este o singură armă care le face pe toate. Fiind modulară, Blaser R8 îți permite adaptarea pentru orice tip de vânat și de vânătoare. În funcție de vânat, poți alege calibrul perfect dintr-o paletă variată – de la .222Rem la 10,3x60R. În funcție de condiții meteo și teren, poți alege între pat din lemn și pat sintetic. Un lucru, însă, este cert: pentru că Blaser R8 se clasează cu ușurință într-un top de arme de vânătoare, un deal bun îl constituie și achiziționarea unei Blaser R8 second hand. Familiarizează-te în următoarele rânduri cu Blaser R8 și caracteristicile sale.

Blaser R8 este precisă


Mecanismul desmodromic de declanșare garantează că declanșatorul va funcționa chiar și în cele mai dure condiții, fie că este vorba de îngheț și temperaturi extrem de scăzute sau un strat generos de țărână și noroi. Când animalul apare în vizorul tău, trăgaciul marca Blaser R8 va transforma impulsul de gândire într-o tragere precisă, fără întârziere. Precizie elvețiană germană!

Blaser R8 este rapidă


Blaser R8 este arma în care rapiditatea întâlnește confortul. Poziția perfect ergonomică a mânerului boltului, chiar deasupra gărzii trăgaciului, îți permite să țintești cu viteza fulgerului în timp ce ai o postură relaxată. Vederea rămâne concentrată pe țintă, în vreme ce te bucuri de mai mult timp să țintești exact și să îți asiguri o lovitură de succes. Cineva se va întoarce acasă cu un trofeu.

Blaser R8 este sigură


Sistemul manual de siguranță de la Blaser și-a construit în ultima vreme o reputație de punct de referință pe piața armelor de vânătoare. De ce este considerat drept unul dintre cele mai sigure din lume? Ei bine, imaginează-ți scenariul în cazul în care, după dezasigurare, nu ești pregătit să apeși trăgaciul sau ținta ta a dispărut din vizor. Blaser R8 îți oferă opțiunea ca prin simpla apasare în partea de jos a pârghiei de asigurare, să cuplezi din nou siguranța pe poziția asigurat. Simplu ca bună ziua!

Protecție împotriva utilizării neautorizate


O mulțime de accidente au avut loc în urma accesului persoanelor neautorizate la arme, fie că este vorba de copii sau un amic curios, dar neexperimentat în lumea armelor de vânătoare. Tocmai de aceea, sistemul de blocare a magaziei de cartușe este un aspect ce merită să fie luat în considerare la achiziționarea unei noi arme. Carabina Blaser R8 este concepută în așa fel încât, datorită sistemului integrat, unde magazia este inclusă în blocul trăgaci, folosirea neautorizată a armei este imposibilă. Acest sistem este conceput atât pentru a preveni utilizarea armei de către copii, cât și pentru a împiedica utilizarea armelor din seria Blaser R8 cu un cartuș introdus manual în camera cartușului. Siguranță înainte de toate!

DECOCKING AUTOMAT la Blaser R8


Un martor de prezență plasat în zona de închidere a magaziei în pat este principiul care stă la baza sistemului de siguranță. Demontarea ansamblului trăgaci implică o declanșare automată a butonului de siguranță, reducând la minim riscul declanșării nedorite. O altă caracteristică de siguranță, la fel de apreciată la Blaser R8, este designul patului. Prelucrările bine conturate în zona pistoletului asigură o bună aderență în mâna trăgătorului și reduc pericolul de accidentare, întrucât mâna este relaxat poziționată. În plus, carabina Blaser R8 Professional Success se bucură de încă o caracteristică: este proiectată cu gaură în pat în zona degetului mare, îmbunătățind astfel performanța de țintire în timpul partidei de vânătoare. Nu în ultimul rând, Blaser R8 are o soluție și în caz de condiții meteorologice nefavorabile sau teren accidentat. Patul din lemn prețios poate fi protejat prin înlocuirea cu unul sintetic. Această armă modulară, adaptabilă și fiabilă pare îndeajuns pentru a însoți orice vânător în orice condiții.