Bine ai venit,
Romana (RO) / RON
Limba:
Moneda:
Ok
Categorii
Publica anunt Servicii Magazine Asociatii de vanatoare Poligoane de tir Cursuri arme

Motive frecvente de respingere a unui anunt


Aceasta este o lista cu motivele frecvente de respingere a unui anunt, daca motivul dumneavoastra nu este in lista, iar mesajul moderatorului nu este clar, lasati-ne un mesaj si va vom raspunde cat mai repede.

Dupa rezolvarea problemei, retrimiteti anuntul catre verificare.

MOTIV Cum se rezolva pentru ca anuntul sa poata fi aprobat
Mai multe articole la vanzare in cadrul unui singur anunt.

Pentru ca anunturile sa fie aprobate, va rugam sa postati cate un singur anunt pentru fiecare articol pe care doriti sa il vindeti.

Anuntul poate sa contina mai multe articole doar daca sunt un ansamblu (ex: pusca cu luneta).

Daca sunt doua arme, postati doua anunturi separate.

Este un anunt de cumparare Pe site-ul narmao.ro se posteaza doar anunturi de vanzare. Daca doriti sa cumparati ceva anume, puteti cauta printre anunturile postate de catre ceilalti utilizatori, iar in cazul in care nu gasiti ceea ce cautati, va incurajam sa postati o intrebare pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/narmao.romania
Lipsa poza reala, sau poza neclara.

Pentru ca anuntul sa fie aprobat, va rugam sa postati o poza reala a articolului pe care doriti sa il vindeti, in care sa se vada clar.

Daca aveti mai multe articole de vanzare, folositi imagini separate pentru fiecarea articol, nu folositi o imagine cu toate articolele pentru fiecare anunt.

De exemplu puteti folosi o imagine cu pusca si cu luneta montata in caz ca doriti sa le vindeti impreuna, dar nu puteti folosi o poza cu doua arme, chiar daca doriti sa le vindeti pe amandoua.

Anuntul nu este in categoria potrivita

Anuntul nu este in categoria corespunzatoare, schimbati categoria anuntului din sectiunea de editare anunt si retrimiteti anuntul catre verificare.

Tot ce tine de optica (Lunete, Binocluri, Monocluri, etc), trebuie sa fie in categoria Optica.

Armele trebuie sa fie in categoria corespunzatoare.

Anuntul nu are legatura cu profilul narmao.ro Pe narmao.ro puteti posta numai anunturi relevante pentru specificul site-ului asa cum este definit in sectiunea Termeni si conditii.