Bine ai venit,
Romana (RO) / RON
Limba:
Moneda:
Ok
Categorii
Publica anunt Servicii Magazine Asociatii de vanatoare Poligoane de tir Cursuri arme

Top 10 cele mai bune arme pentru vânătoare


Vânătoarea este una dintre cele mai vechi practici din istoria omenirii. Mai mult decât asigurarea hranei, vânătoarea era un mod de viață, care dicta unde migrau oamenii și când. Astăzi, vânătoarea are mai multe roluri, de la activitate recreativă provocatoare și sursă continuă de hrană la multe beneficii pentru mediu, bunăstarea umană și societate în general. Vânătoarea sprijină eforturile de conservare, costurile vânării ajutând la finanțarea cercetării, a proiectelor și a organizațiilor dedicate conservării mediului. Carnea de vânat este o sursă excelentă de nutriție organică, practicile legale de vânătoare contribuind la echilibrarea ecosistemului prin gestionarea și monitorizarea speciilor de prădători și pradă, făcându-l mai durabil. Însă pentru a beneficia de și contribui la toate aceste aspecte, alegerea armei de vânătoare este esențială.

Winchester M70 Classic Hunter


M70 este una dintre cele mai cunoscute arme de vânătoare carabine din lume. Este un simbol al aceste categorii de arme, egalat poate doar modelul Mauser 98 ca imagine. Caracterisiticile-cheie care o diferențiază de celelalte modele similare constau în cutia mecanismelor confecționată dintr-o singură bucată din oțel pentru rezistență maximă, sistemul de declanșare al focului M.O.A. Trigger System, care este unul simplu și precis, cu pârghie de pivotare și complet regândit pentru abateri minime. Modelul 70 Classic Hunter este echipat cu sistem de ochire model „battue rib sights”, cu fibră optică ce permite luarea liniei de ochire rapid și precis.

Browning MK3 Compo Fluted


Browning MK3 Compo Fluted este una dintre acele arme de vânătoare ideale atât pentru goană, cât și pentru pânda întregului spectru cinegetic de la căprior la cerb. Țeava cu profil canelat asigură o precizie remarcabilă, iar versiunea „Fluted” contribuie la o mai bună ventilație. Luneta Hawke Endurance 30WA 1,5-6x42 are prinderi rapide cu sistem cui, ce facilitează demontarea și remontarea lunetei fără a fi necesară reglarea. Prezintă două încărcătoare de 2 și 6 cartușe. Prinderea pentru curea Uncle Mike's facilitează montarea/demontarea rapidă a curelei și prezintă un sistem de asigurare împotriva desfacerii accidentale. Aplicaţiile de cauciuc sunt montate pe suprafețele care sunt uzate cel mai mult.

Benelli Raffaello Deluxe


Benelli Raffaello Deluxe este una dintre cele mai bune arme de vânătoare cu țevi lise – statut sporit de mai multe caracteristici, între care: ţevile prelucrate cu tehnologia Bore Power, care asigură viteze mai mari pentru alice și implicit o mai mare penetrare, sistemul patentat Progressive Comfort Benelli ce îmbunătăţeşte absorbţia reculului cu ajutorul amortizorului de şoc, cutia mecanismelor din aliaj Ergal care reduce semnificativ greutatea și maximizează puterea și eficiența. Arma Benelli Raffaello Deluxe este una dintre acele arme semiautomate potrivite pentru vânătorii pasionaţi și care apreciază atenția la detalii, de la caracteristicile utilitare la calitatea superioară a lemnului esență de nuc și gravurei.

Blaser F16


Perfect echilibrate, cu cel mai îngust profil de pe piață, Blaser F16 se prezintă într-o formă elegantă și extrem de manevrabilă în același timp. Toate modelele F16 sunt cele mai bune în clasa lor! Fii inspirat cu F16 și lasă-l să te îndrume către succes! Este o combinație unică de caracteristici excelente, ceea ce face ca F16 să nu aibă rival. Cu profilul cutiei mecanismelor cel mai îngust de pe piață, F16 are un centru de greutate foarte jos, făcându-l extrem de manevrabil și dinamic. Acest lucru este amplificat de forma sa semi-rotunjită, distinctă progresiv. Trăgătorul va simți imediat diferența atunci când epolează. Cea mai bună condiție prealabilă de a obține un tir reușit!

Benelli 828U


Noul Benelli 828 U combină arta trecutului cu tehnologia viitorului. „828” este numărul care identifică orașul istoric Urbino în lista de patrimoniu UNESCO pe site-ul oficial. Iar „U” este inițiala de la Urbino, ducatul vechi al lui Federico da Montefeltro, destinație pentru atât de multe dintre marile minți ale secolului XV. Urbino întruchipează tot ce înseamnă eleganţa şi armonia Renașterii. Benelli a creat 828U în conformitate cu acest spirit şi cadru istoric unic.
Atenția este generos îndreptată pe fiecare mic detaliu şi provine din convingerea noastră că eleganţa şi stilul devin design și funcționalitate. Eleganţa este o chestiune de artă și ceva care inspiră emoție. Inspiraţie inteligentă de a utiliza stil și funcționalitate pentru a crea frumusețe.
Echilibru în forță, putere și greutate: Benelli 828U este o expresie perfectă de echilibru. Prezintă componente echilibrate care asigură o combinație perfectă de greutate, robustețe și putere în momentul loviturii. Chiar și lemnul și metalul sunt combinate elegant, creând o pușcă de greutate ideală, ergonomică și cu design funcțional.

Blaser R8


R 8 este sistemul cel mai de succes al secolului XX în ceea ce priveşte carabinele de vânătoare. Acesta ridică standardul privind caracteristicile de bază ale armelor. Un sistem de siguranţare la îndemână, uşor de utilizat şi extrem de sigur. Închizătorul în linie dreaptă, fără mişcare de rotaţie a pârghiei, asigură o precizie mult peste modelele similare. Suprafaţa anodizată a ţevii cu Ayotat de Baril oferă o preotecţie maximă împotriva coroziunii. Pentru a răspunde cerinţelor cele mai provocatoare, producătorul poate configura orice facilitate disponibilă pe care o doreşte clientul, atât calibrul, lungimea, cât şi finisajele, inclusiv modelul de gravură şi calitatea lemnului.

Benelli Argo


Benelli Argo E este carabina semiautomată simplă și perfectă. Argo este o carabină cu încărcător prismatic, cu funcționare semiautomată bazată pe sistemul brevetat Auto Regulating Gas Operated. Patul Comfortech oferă un echilibru perfect între performanță și control prin reducerea reculului cu până la 47%.

Browning Maral


Cu toată experiența de necontestat în fabricarea armelor de vânătoare, BROWNING ® a inovat din nou în domeniul carabinelor „straight-pull action”, cu noul MARAL. O adevărată revoluţie tehnică. Sistemul rapid de încărcare oferă viteză incomparabilă și confort fără precedent la tragere. BROWNING ® combină această tehnologie nouă, cu toată experiența de care dispune în fabricarea ţevilor şi a capului închizător cu cele 7 fante de înzăvorâre, care echipează deja peste un milion de carabine în întreaga lume.

Sako S20


Noua Sako S20 este prima carabină hibridă, pe care o pot folosi atât vânătorii, cât și trăgătorii de precizie. Este concepută pentru trăgătorii activi care doresc să rămână sub control în orice situație. Structura modulară se adaptează stilului de viață în schimbare, făcând din S20 o adevărată dovadă pentru viitor. Țevile sunt forjate la rece și au o rezistență mărită la coroziune, cauzată de căldură și presiune. Datorită constantei tolerante a țevilor forjate la rece, Sako este unul dintre cei mai importanți producători de țevi. Suprafața netedă a țevii asigură o rezistență mai mică pe proiectil. Fiecare țeavă este atent verificată pentru a garanta precizia sub MOA.

Remington Model 700


Introdus în 1962, Remington Model 700 rămâne pușca de vânătoare prin excelență. De atunci a fost produs într-o multitudine de calibre și o pletora uluitoare de variații. Are un receptor rigid, cilindric, șurub de alimentare cu împingere cu față încastrată pentru o poziționare coerentă a cartușului, un sistem unic de așternut și butoi care îmbină rezistența cu precizia. Pe scurt, Remington 700 este una dintre acele arme de vânătoare care are ceva de oferit pentru fiecare vânător.